in

A házasság hete a Család-barát magazin fő témája

Hirdetés

A házasság hete a közmédia Család-barát című magazinműsorának fő témája ezen a héten: ismert házaspárok lesznek az adások vendégei, vasárnap pedig a stúdióban fogad örök hűséget egymásnak két fiatal – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája az MTI-vel.

A társműsorvezetők között lesz Györgyi Anna színművész és férje, Kiss Csaba rendező; az Európa- és világbajnok úszó, állatorvos Hargitay András és divattervező felesége, Zsuzsanna; valamint a Kovács István-Sajgál Erika színművész házaspár.
A stúdióban felépített konyhában is neves párokkal találkozhatnak a nézők: bemutatja főzőtudását a színpadról jól ismert Gregor Bernadett és Szarvas Attila, valamint Gergely Róbert és Némedi Varga Tímea színművész házaspár, továbbá Zoltán Erika és férje Robi D., ők duettet is énekelnek majd a műsorban. A lelki útravalóról Bagdy Emőke pszichológus, Pál Ferenc katolikus pap és számos szakértő vendég gondoskodik.

A meghívott vendégek között szerepel a házasság hete idei házaspár arca, Hegedűs Endre és Hegedűs Katalin zongoraművészek.

Új sikersorozat érkezik a TV2-re: jön a Megtört szívek

Reggeli cuki! Így néz ki a magyar műsorvezető édes kisfia