in

Nagyon helyesek! Címlapon Polyák Lilla és vőlegénye

‘Itt a friss Meglepetés! Címlapon a gyönyörű Polyák Lillával és vőlegényével, Gömöri András Mátéval, akik megkapó őszinteséggel mesélnek nem mindennapi kapcsolatukról. Eljegyzésükhöz pedig szeretettel gratulálunk!’ – áll a magazin ajánlójában.

Sosem hitte volna Polyák Lilla, hogy egyszer egy nála 16 évvel fiatalabb férfi menyasszonya lesz.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Csak fogtuk egymás kezét, és nem engedtük el.

Márpedig ez történt: szintén színész párjával hihetetlenül boldogok. Kéz a kézben, mosolyogva érkeznek. A testbeszédük elárulja, hogy szoros kötelék fűzi őket egymáshoz. Összetartoznak. Rögtön szóba kerül köztünk az új francia elnök, Emmanuel Macron, aki büszkén vállalja a világ előtt, hogy felesége, Brigitte 24 évvel idősebb, mint ő. Máté és Lilla esetében 16 év a korkülönbség, de mit számít ez, ha őszinte a szerelem?

Végre valahára valaki legalizálta a mi kapcsolatunkat is – nevet Polyák Lilla, igaz, elárulja: amikor tavaly, év elején az internetezők ízekre szedték azért, mert szerelembe esett a nála jóval fiatalabb Gömöri András Mátéval, korántsem volt ilyen vidám. Mindkettőnknek nagyon rosszul estek a támadások – kapcsolódik be a beszélgetésbe Máté.

Ennek ellenére bennünk egy pillanatra sem kérdőjeleződött meg, hogy összetartozunk. Csak fogtuk egymás kezét, és nem engedtük el.

Várjuk a véleményed

Nagyon édes baba! Péter Szabó Szilvi megmutatta kislányát

Pápai Joci dala a beteljesületlen szerelemről szól – az énekes bemutatja az Origo-t