in

Ilyen nagy fia van már a gyönyörű magyar műsorvezetőnek – Jaksity Kata megmutatta

Itt a január 12-ei Meglepetés, a címlapon Jaksity Kata és nagyfia.

Az egykori modell 2001-től a Jó reggelt Magyarország! című hírműsor egyik műsorvezetője volt. 2002-ben a Klubrádión önálló műsort indított. 2003-2005 között a Magyar Televízió Kékfény című műsorát vezette. 2006-ban az Echo TV-n volt látható. 2007-től az ATV-n vezeti a Jam, a Jam Light, ill. a Start című műsorokat.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

“44 évesen maradtam egyedül, Ábel a támaszom”

Hihetetlen, de Jaksity Kata nagyfia, Ábel már 18 éves. Nem csoda, hogy ő most édesanyja legnagyobb támasza, aki nemrégiben maradt egyedül három gyermekével.

A nappali még őrzi az ünnepek emlékét: áll a karácsonyfa, csillogó díszek lógnak a plafonról is. Kata nagyfia, Ábel reggelit készít a pici Jázminnak, aki épp varázspálcával hadonászik másik bátyja, a kanapén tévéző Beni előtt. Az édesanya szeretettel figyeli a gyermekeit, ám az öröme nem felhőtlen: férje és ő nem sokkal az ünnepek előtt tettek pontot 22 éves kapcsolatuk végére, és még minden fáj, minden nehéz. A műsorvezető azonban bizakodva tekint az idei esztendő elé. “A nagyfiam, Ábel most a legnagyobb támaszom – meséli Kata. –

Sokat segít például a Jázmin körüli teendőkben, a reggeli és esti rutinban, a házimunkában, és lélekben is nagyon sokat jelent, amit ő ad nekem. Jóval komolyabb, érettebb fiú a koránál, ért mindent, ami velünk történik. Nagyon büszke vagyok rá! Azért is, mert míg más fiatalok buliról bulira járnak, ő már évek óta szorgalmasan dolgozik azon, hogy elkezdhesse a felnőtt életét, hogy önállóvá válhasson.”

Várjuk a véleményed

Feke Pálékhoz érkezik a gyerek? A színész válaszolt a kérdésre

A magyar énekes nagy bejelentése: “Életem egyik legcsodálatosabb…”