in

Ő Völgyesi Gabi férje – fotó

Völgyesi Gabi és férje, Kovacsics Ádám a Meglepetés magazin május utolsó hetében megjelent számának címlapján.

“Megijedtünk, amikor elmúlt köztünk a lángolás”

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Idén 20 éve, hogy egy párt alkot Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám. Elárulták, köztük is voltak, vannak hullámvölgyek, de ma már egész biztosak abban, hogy egy életre összetartoznak.

Olyanok, akár a borsó és a héja. Gabi elkezd egy mondatot, és Ádám befejezi. Irigylésre méltó, ahogyan értik és érzik egymás rezdüléseit, egy mozdulatból, egy pillantásból tudják, mire gondol a másik vagy mire van szüksége.

Az olyan párok sajátja ez az összhang, akik megéltek már együtt mélységeket és magasságokat, akik, ha baj volt, nem a könnyebb utat, azaz a szakítást választották, hanem tűzön-vízen át kitartottak egymás mellett.

A mi kapcsolatunk a Unique-kal egyidős, hiszen a zenekar megalakulásával egy időben ismerkedtünk meg és szerettünk egymásba. Azóta is együtt dolgozunk, hiszen Ádám mai napig a zenekar zeneszerzője, én pedig ugyebár, az énekesnője vagyok – meséli mosolyogva Gabi.

Mindig különös, amikor azt kérdezik tőlünk: olyan fiatalon jöttetek össze, soha, egy pillanatra sem inogtatok meg? Soha, mert az évek során elválaszthatatlanul egymás részeivé váltunk.

Várjuk a véleményed

Popper Péter feat. Miss Bee: Adj még egy új esélyt

Már ilyen nagy Rippel Feri kisfia – fotó