in

Vastag Csaba reagált az egyik lap állításaira

Vastag Csaba, az X-faktor győztese hivatalos oldalán közölte az álláspontját.

“Kezembe került az egyik eheti bulvár hetilap. Arról számolnak be, hogy VÉGRE van Új barátnőm. Teszik mindezt olyan magabiztossággal, mintha minimum én magam mondtam, vagy kértem volna. Hát nem. Ráadásul úgy van beállítva, mintha valami nagy bejelentést tettem volna. Mintha hivatalos, az én kérésemre megírt cikk lenne, melyhez még szervezett fotózás is tartozik. Eddig nem szóltam, de ezt már viszonylag nehezen tudom szó nélkül hagyni.” – kezdte az énekes.

A jövő héten jön a bejelentés

“Ráadásul látom, hogy egyre többen kezdik tényként átvenni. Gondoltam szólok, hogy ne tegyék. Mindig együttműködtem a sajtó képviselőivel, addig a pontig, amíg úgy éreztem, hogy kell. A szükséges lépéseket megteszem. A képek a TAVALYI Grease Musical premierjéhez készültek. A cikkhez hozzájárulásomat, beleegyezésemet nem adtam, nem nyilatkoztam senkinek semmit. Az újságíró kolléga mindent saját ötletektől vezérelve írt. Ha a magánéletemmel kapcsolatban bármi bejelenteni valóm van, majd szólok, és az arra kíváncsi sajtóorgánumokat értesítem.” – tette hozzá az énekes.

“Megértem, hogy írni kell valamit, és az újságot is egyel nehezebb eladni üres, fehér lapokkal, de ezek szerint bárki, bármit, bármilyen formában, kontrollálatlanul megírhat. Ez így sehogy sem jó. Azt hittem, megúszom az idei uborkaszezont 🙂 Az egyetlen bejelenteni valóm, hogy nincs bejelentenivalóm illetve majd jövő héten lesz, teljesen más témában. Informálódni pedig ezek után is tőlem érdemes. A legjobbakat Mindenkinek.” – zárta sorait Vastag Csaba.

Várjuk a véleményed

Presser Gábor – Ringass még

A nap képe! Már ilyen nagy Bangó Margit dédunokája